#باقلوای_استانبولی

مواد لازم برای مغز باقلوا:

2 فنجان بادام خرد شده1 فنجان گردوی خرد شدهربع فنجان شکر ریزدانه2 قاشق دارچین آسیاب شدهیک هشتم قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

مواد لازم برای شربت باقلوا:

2 فنجان شکر 2 فنجان آب1 تکه دارچین1 قاشق آب لیمو

مواد خمیر:

یک بسته خمیر نازک باقلوا

طرزتهیه:

1. مواد لازم برای مغز باقلوا را داخل کاسه ای بریزید.
2. خوب هم بزنید. مواد لازم برای شربت را نیز داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد. در این حین آن را هم بزنید تا شکر در آن حل شود. 10 دقیقه بگذارید بجوشد، سپس زیرش را خاموش کنید تا سرد شود.
3. ظرف پیرکسی را با کره چرب کنید. با قلم مو به 10 لایه از خمیر نازک، کره آب شده بمالید.
4. سپس آنها را یکی یکی داخل ظرف پیرکس روی هم پهن کنید.
5. مواد مغز باقلوا را در ظرف پیرکس روی خمیرها بریزید و یکنواخت کنید.
6. حالا 10 تا 12 لایه دیگر از خمیر نازک را روی مواد مغز بگذارید و بین لایه ها کره بمالید. قسمت های کناری و بیرون زده خمیر از پیرکس را ببرید. حالا روی کل آن کمی دیگر کره بمالید.
7. با چاقوی تیزی، لایه های فوقانی را به شکل لوزی ببرید.
8. حالا آن را در فر (که از قبل گذاشته بودید با دمای 325 درجه فارنهایت داغ شود) بگذارید تا یک ساعت بماند و لایه فوقانی آن طلایی قهوه ای شود. اگر دیدید لایه فوقانی زود تغییر رنگ می دهد، روی آن فویل بکشید.
9. سپس از فر درآورید و آرام آرام شربت را رویش بریزید.
10. حالا نوبت به سخت ترین مرحله می رسد. باید 5 تا 6 ساعت بگذارید بماند تا شربت جذب آن شود

🍔 @ashpaziiy