#_دسر_موزایکی
مواد لازم
120 گرم مارشمالو (پف پفی)
2/1 پیمانه شیر
100 گرم کره
150 گرم کره
150 گرم شکلات تخته ای
120 گرم بیسکویت پتیبور یک بسته بزرگ
1 ق س پود رژلاتین
به میزان لازم گیلاس، باد ام و نارگیل
طرز تهیه:
1. کف قالب مستطیل شکلی به عمق 4 تا 5 سانتی متر را کاغذ روغنی بیند ازید تاکف و د یوارههای آن رابپوشاند.
2. بیسکویتها را خرد کرد ه و با 100 گرم کره ذوب شد ه مخلوط کنید، سپس آن را کف قالب ریخته و خوب فشار د هید تا منسجم گرد د و قالب را به مد ت 30 د قیقه د ر یخچال بگذارید.
3. ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرد ه و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود. مارشمالوها را با شیر د اخل یک ظرف د یگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار د هید تا ذوب شود.
4. حالا به تد ریج ژلاتین را به مارشمالو اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی بیسکویتها بریزید. قالب را د وباره د ر یخچال بگذارید تا لایه د وم خود ش را بگیرد.
5. شکلات تختهای و کره را د ریک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید. شعله را خاموش کنید، سپس باد ام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرد ه و آنها را با هم مخلوط کنید.
6. قالب را از یخچال د رآورید. مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید. قالب را یک ساعت دیگر د ر یخچال قرار د هید تا د سر شما آماد ه شود، سپس آن را از یخچال د ر آورد ه و برش بزنید
🍔
@ashpaziiy