#حالکا_تاتلیسی
مواد شربت:
۳ لیوان شکر
۲ و نیم لیوان آب
یک برش لیمو ترش تازه
طرز تهیه:
همه مواد را داخل قابلمه مناسبی بریزید و در قابلمه را ببنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن با حرارت متوسط نیم ساعت به جوشاندن ادامه دهید و بعد خاموش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود
مواد خمیر بامیه:
۵۰۰ گرم آرد ایرمیک یا آرد سمولینا
نصف لیوان آرد سفید
۱ لیوان شیر
۱ لیوان آب
۲ ق غ شکر
۱ بسته ۱۰ گرمی بکینگ پودر (معادل ۲/۵ ق چ)
نصف لیوان روغن مایع
روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا داخل غذاساز آرد ایرمیک را بریزید و کمی مخلوط کنید با این روش بامیه با کیفیت تری خواهید داشت
داخل کاسه گودی آرد ایرمیک و آرد سفید و روغن مایع و بکینگ پودر و شکر را بریزید و هم بزنید و سپس شیر و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی مواد را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید (قوام خمیر باید طوری باشد که وقتی با قاشق برمیدارید از قاشق نریزد و روان نباشد)
خمیر را داخل کیسه قیف با ماسوره ستاره ای شماره ۸۶۵ بریزید
داخل تابه یا قابلمه مناسبی روغن مایع بریزید و قبل از اینکه روغن را داغ کنید مواد را داخل روغن سرد به شکل دایره های بزرگ پایپ کنید (مثل عکس) و بعد کمی تابه را تکان دهید تا روی خمیر هم روغنی شود و بعد روی حرارت متوسط بگذارید و دو طرفش را سرخ کنید و بعد بامیه را از داخل روغن خارج کنید و بلافاصله داخل شربت سرد بیاندازید و چند ثانیه داخل شربت بماند و خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید و به دلخواه با پودر پسته تزیین کنید.
🍔
@ashpaziiy